Welkom in de webshop van Moretsoo!

Retourneren


Retouren kunt u binnen 14 dagen aan ons kenbaar maken door het retourformulier in te vullen en naar ons op te sturen.

  1. Download ons retourformulier hier.
  2. Stuur het pakket naar:

    Moretsoo.nl
    Oosterom 12
    8602 DG Sneek
    The Netherlands

 


 

Voorwaarden voor retourneren:

Mocht je niet tevreden zijn met een artikel, dan kan je het binnen 14 dagen aan ons kenbaar maken middels het retourformulier op voorwaarde dat de geleverde goederen ongebruikt zijn en moeten in originele verpakking worden teruggestuurd. Als er waardevermindering optreedt omdat een artikel is gebruikt, dan mogen wij hiervoor een vergoeding eisen. Is er schade aan het product ontstaan, dan ben je zelf voor deze waardevermindering aansprakelijk. Wanneer het artikel bij ons binnengekomen is en goed is verwerkt, ontvang je een retourbevestiging die je hiervan op de hoogte stelt.

Blijkt een product, ondanks onze zorgvuldige kwaliteitscontroles en hoogwaardige kwaliteitseisen, tijdens het gebruik toch reden te geven tot retour (product- of fabricagefouten), maak dit bij ons kenbaar middels het retourformulier. Wij zullen het retourformulier zo snel mogelijk verwerken en je bericht geven hoe je het verder afgehandeld gaat worden. Bij het opsturen dient u zelf voor een bewijs te zorgen.

Moretsoo.nl is niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van het pakketje.


Herroepingsrecht:

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gebruik hiervoor het retourformulier of klik hier om het modelformulier voor herroepingsrecht te downloaden.

[profiler]
Memory usage: real: 13107200, emalloc: 12606808
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem